LAAT JE REACTIE ACHTER


 Naam *
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(587)
(517) Edwin Visser gonçalves
14 September 2017

Eindelijk na paar maanden me rijbewijs gehaald nu kan het leven gaan beginnen dankzij cliften van rijschool lotus bedankt voor alles

(516) Maede
7 September 2017

Eindelijk na een aantal maanden heb ik mijn rijbewijs gehaald en dat nog wel in één keer! Zonder Jaime was dit allemaal nooit gelukt. Ze heeft heel veel geduld met mij gehad, ook toen ik soms een aantal domme dingen deed, maar met haar hulp heb ik het toch gedaan. Het was ook altijd zo gezellig met haar in de auto dat ik het toch wel jammer vind dat het nu voorbij is.
Dankjewel Jaime voor al je geduld en hulp.
Rijschool lotus is een top top top rijschool!

(515) Stephanie
4 September 2017

Na jaren lang angstig te zijn geweest om auto te rijden, -en vooral erg onzeker- is het Jaimy toch echt gelukt om er binnen no time voor te zorgen dat autorijden ineens leuk werd.
De kalmte in haar stem, haar duidelijkheid, en gewoon omdat ze een erg fijn persoon is om naast te zitten, en je je erg snel op je gemak voelt bij haar.
She is the best!

(514) Frank
1 September 2017

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!

Altijd gelest bij Cliften waar opletten/leren en gezelligheid beide even belangrijk zijn. Iets wat ik erg fijn vond is de rust die Cliften bood als ik iets weer voor de zoveelste keer fout deed waardoor ik het na verloop van tijd altijd onder de knie kreeg.

Kortom een zeer fijne rijschool die altijd meedenkt en geduld heeft.

Bedankt Cliften!

(513) Natasja
18 August 2017

In minder dan 3 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald!

Eerst een aantal lessen bij Jaime en toen ze op vakantie ging bij Vincent..
Bij beide super gezellig in de auto. Altijd wel tijd voor een praatje maar er wordt zeker hard gewerkt.
Ook kan je altijd aangeven als je een bepaald onderdeel extra wilt oefenen daar wordt dan zeker even aandacht aan gegeven.

Kortom; hele fijne lessen met leuke instructeurs. Jammer dat ik nu geen lessen meer heb, maar gelukkig nu wel zelf onderweg in mijn autootje..

Nogmaals bedankt Jaime en Vincent!

(512) Giovanna
12 August 2017

Rijschool lotus is een super rijschool.ik had héél erg last van faalangt daardoor lukte het mij niet om te slagen.maar bij deze rijschool is dat toch gelukt.duidelijk geduld. En goede uitleg.bedankt jaimie gr giovanna

(511) Fabian
28 July 2017

Rijschool Lotus is een goede rijschool.
Alles was duidelijk en goed uitgelegd en goed begeleid. Bedankt Cliften! Voelde me altijd op gemak bij hem en was zeker niet erg om iets fout te doen. Heb een leuke tijd gehad!

Ik raad rijschool lotus zeker aan !


(510) Mirjam van der Keur
26 July 2017

Steeds kwam er iets tussen studie, verhuizing, klussen, kinderen en toen uitstelgedrag... Stoute schoenen aan en gebeld. En toen kwam ik dus bij jou cliffton. Super dankjewel voor je geduld met mij. Beetje streng is ook wel goed soms. Jij weet heel goed wíe dat nodig heeft. Ik heb erg gelachen en zal de lessen samen zeker nog gaan missen. Dankzij jouw rust en duidelijkheid ben ik in 1x geslaagd. Notabene :)

Thanks again!

(509) Vincent
13 July 2017

Goede rijschool, leggen alles heel duidelijk uit, zien je zwakken punten en verbeteren dat(thanks cliff) , erg tevreden over lotus en zal zeker ook mij motor rijbewijs hier halen. Topp!!

(508) Luuk
12 July 2017

Ik heb nu sinds een maandje mijn rijbewijs dankzij de top lessen van Cliften Sewpersad. Bedankt lotus voor de goede service en zeker een aanrader!