Ik wil een gratis proefles

Auto rijbewijs halen

Wil je jouw auto rijbewijs halen? En ben je daarvoor opzoek naar een goede rijschool gevestigd in Dordrecht? Dan ben je bij Rijschool Lotus aan het juiste adres. Onze deskundigen stomen jou helemaal klaar voor een examen, zodat je veilig deel kunt nemen aan het verkeer. Voor meer informatie over de rijlessen van Rijschool Lotus kun je altijd contact opnemen.

Direct nieuwsgierig naar onze rijschool? Vraag dan direct een gratis proefles aan en maak kennis met onze rijinstructeurs.

Gratis proefles
Rijschool Lotus
[instagram-feed]

Auto rijbewijs halen | Contact

Rijschool Lotus is dé vertrouwde verkeersschool gevestigd in Dordrecht. We bieden voordelige rijlessen aan voor zowel het auto- en het motorrijbewijs. Bovendien kan je bij Rijschool Lotus profiteren van flexibele betalingsmethodes, bekijk ons betaalplan voor meer informatie.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op voor een gratis proefles!

Contact opnemen

Ik wil mijn autorijbewijs

De voordelen van Rijschool Lotus

Rijschool Lotus doet er binnen een korte periode alles aan om jou je rijbewijs te laten halen. Onze deskundigen vinden het belangrijk dat je je zelfverzekerd voelt op de weg en tijdens het examen. Ook vinden wij het enorm belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de lessen.

Wij houden je voortgang goed bij en schieten te hulp wanneer je vastloopt. Daarnaast houden wij rekening met je persoonlijke wensen. Wil je bijvoorbeeld liever een vrouwelijke of mannelijke instructeur? Bij Rijschool Lotus kan het allemaal! Vertel ons je wensen en wij regelen de rest.

Praktijk examen & tussentijdse toets

Wanneer de instructeur en vooral jijzelf denken dat je er klaar voor bent, kun je een praktijkexamen aanvragen bij het CBR. Deze datum wordt bij Rijschool Lotus ruim van te voren gepland, zodat je er rekening mee kunt houden. Als je het prettig vind, kun je bij ons ook een tussentijdse toets volgen.

Ik wil een gratis proefles