Ik wil een gratis proefles

Autorijschool Alblasserdam

Zoek je een professionele autorijschool Alblasserdam en omgeving? Vraag vrijblijvend een gratis proefles aan bij Autorijschool Lotus. Lotus werkt met ervaren rij-instructeurs, en we hebben uitgebreide aandacht voor jouw persoonlijke doelen en situatie. Het doel bij Autorijschool Lotus is: Ervoor zorgen dat jij op een zelfverzekerde manier, efficiënt je rijbewijs haalt.

Gratis proefles
Autorijschool Alblasserdam
[instagram-feed]

Autorijschool Alblasserdam | Contact

Rijschool Lotus is dé vertrouwde verkeersschool gevestigd in Dordrecht. We bieden voordelige rijlessen aan voor zowel het auto- en het motorrijbewijs. Bovendien kan je bij Rijschool Lotus profiteren van flexibele betalingsmethodes, bekijk ons betaalplan voor meer informatie.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op voor een gratis proefles!

Contact opnemen

Ik wil mijn autorijbewijs

Lotus Autorijschool Alblasserdam | Onze voordelen

Ten eerste zetten wij alles op alles, om ervoor te zorgen dat dat jij binnen afzienbare tijd je rijbewijs haalt. Ten tweede vinden wij het zeer belangrijk dat je je tijdens de lessen op je gemak voelt, en met zelfvertrouwen het praktijk examen ingaat. Hierin proberen we altijd een balans te vinden. Alle persoonlijke wensen en obstakels kun je te allen tijde met de instructeur bespreken. Heb je bijvoorbeeld voorkeur aan een vrouwelijke instructrice? Of heb je last van rij angst? Geef het gerust aan! Onze instructeurs hebben hier ruime ervaring mee, en we zorgen ervoor dat de juiste instructeur je goed kan begeleiden.

Praktijkexamen en tussentijdse toets (TTT)

Wanneer jij en je instructeur samen denken dat je er klaar voor bent, wordt het tijd om een praktijk examen aan te vragen bij het CBR. Bij Autorijschool Lotus kun je zelf de datum van je examen vooraf bepalen. Dit doe je in overleg tijdens de lessen, zodat jullie de voortgang in de rijlessen kunnen inplannen. Natuurlijk is het handig dat je rekening kan houden met de dagen waarop je eventueel niet beschikbaar bent. Je hebt ruim de tijd om voor te bereiden. Je kunt ook altijd een tussentijdse toets (TTT) volgen. De mogelijkheden, voor- en nadelen kun je direct met je instructeur bespreken.

Heb je interesse in een proefles? Vraag via de website gemakkelijk direct een gratis proefles aan, om te bekijken of het iets voor je is. Of neem natuurlijk contact met ons via telefoon of e-mail.

Ik wil een gratis proefles