Ik wil een gratis proefles

Autorijschool in Dordrecht

Rijschool Lotus is een professionele autorijschool in Dordrecht en omgeving. Al jarenlang zet Rijschool Lotus alles op alles om hun kandidaten zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Wij werken met ervaren rij instructeurs, met aandacht voor jouw persoonlijke situatie en wensen. Autorijschool Lotus is er voor jou met de voorbereiding van het theorie-examen, tijdens de tussentijdse toets of in de aanloop van het praktijkexamen. Dus waar wacht je nog op?

Vraag een gratis proefles aan en maak kennis met onze rijlesinstructeurs om te kijken of het klikt!

Gratis proefles
Autorijschool in Dordrecht
[instagram-feed]

Autorijschool in Dordrecht | Contact

Rijlessen volgen in Dordrecht doe je bij Rijschool Lotus. Wij dragen zorg dat jouw leerdoelen aan het einde van de rit behaald worden. Zo kun je binnen afzienbare tijd slagen voor je rijbewijs. Heb je vragen? Onze medewerkers helpen je graag verder. Stel jouw vraag via de contactinformatie op onze website.

Liever zelf onze dienstverlening in de praktijk ervaren? Schrijf je dan in voor een gratis proefles door op de knop onderin deze pagina te klikken.

Contact opnemen

Ik wil mijn autorijbewijs

Intensieve begeleiding | Rijschool Lotus

Wil je effectief leren rijden met veel toewijding en belangstelling? Dan is Rijschool Lotus de beste rijschool voor jou. We helpen iedereen, jong en oud. Al onze leerlingen zijn gebaat bij een intensieve begeleiding. Je ontvangt begeleiding tijdens de rijlessen en bij de voorbereiding van het theorie- en praktijkexamen. Ook als je rijangst hebt. Autorijschool Lotus helpt je snel weer de weg op.

Vrouwelijke instructeur | Autorijschool in Dordrecht

Binnen de branche wordt de vraag naar vrouwelijke instructeurs steeds groter. Rijschool Lotus heeft naast mannelijke instructeurs ook vrouwelijke instructeurs in dienst die jou kunnen helpen om jouw rijbewijs te behalen.

Wij willen dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen of dit nu met een mannelijke of vrouwelijke instructeur is. Laat je wensen van te voren weten en wij regelen het voor je!

Ik wil een gratis proefles