Ik wil een gratis proefles

Autorijschool Sliedrecht

Aan het rondkijken voor een autorijschool Sliedrecht? Dan ben je bij Rijschool Lotus aan het juiste adres! Rijschool Lotus is een vakkundige rijschool in Sliedrecht en omgeving. Onze rijinstructeurs hebben aandacht voor jouw persoonlijke situatie en ontwikkeling. Hierdoor zorgen zij ervoor dat je jouw rijbewijs binnen afzienbare tijd behaald.

Benieuwd naar onze rijlessen? Start dan vandaag nog met een gratis proefles!

Gratis proefles
Rijschool Lotus
[instagram-feed]

Gratis proefles | Contact

Aarzel niet en schakel ons in voor de begeleiding met auto- of motorrijlessen! Wij helpen je graag om zo snel mogelijk het rijbewijs te behalen. Vragen of interesse in de mogelijkheden van Lotus autorijschool Sliedrecht? Vraag dan extra informatie op via de website.

Interesse? Schrijf je dan vandaag nog in voor een gratis proefles via onderstaand contactformulier.

Contact opnemen

Ik wil mijn autorijbewijs

Oog voor jouw persoonlijke wensen

Bij Rijschool Lotus hebben we veel oog voor jouw individuele situatie. Wil je meerdere keren per week lessen? Heb je specifieke voorkeuren voor een bepaalde rijinstructeur? Of heb je last van rij-angst en wil je deze graag overwinnen? Dan is Rijschool Lotus de juiste partij om rijlessen te volgen! Bij ons is alles mogelijk! Onze kerntaak is om aandacht te hebben voor jouw unieke situatie. Onze ervaren rijinstructeurs begeleiden je uitstekend en helpen je graag op weg.

Autorijschool Sliedrecht | De mogelijkheden

Bij ons heb je keuze uit rijlessen voor het autorijbewijs of voor het motorrijbewijs. Wij helpen jong, oud, ervaren en onervaren mensen met het behalen van het rijbewijs. Goede begeleiding is dé key bij het snel behalen van dat gewenste papiertje.Bij ons kun je samen met je instructeur kiezen wanneer je wilt afrijden en op welke dagen je niet beschikbaar bent. De instructeur helpt je daarnaast met plezier bij de voorbereiding van de theorie, tussentijdse toetsen en het praktijkexamen.’

Loop je ergens vast? Dan voorzien onze instructeurs je graag van deskundig advies.

Ik wil een gratis proefles