Ik wil een gratis proefles

BE rijbewijs Dordrecht

Zoek je naar BE rijbewijs Dordrecht? Dan is de website van Rijschool Lotus zeker een optie waard. De deskundige rijinstructeurs bezitten veel expertise en helpen je graag de weg op. Of je nu kiest voor een autorijbewijs of liever gaat voor het motorrijbewijs. Autorijschool Lotus biedt je een aantrekkelijk lespakket, veel flexibiliteit en veiligheid. Daarnaast hebben we veel oog voor jou als persoon.

Wanneer je op zoek bent naar een rijschool waar er veel aandacht is voor jou als persoon, is Rijschool Lotus de beste keuze. Je kunt je eenvoudig aanmelden via de website.

Gratis proefles
Rijschool Lotus
[instagram-feed]

BE rijbewijs Dordrecht | Contact

Rijschool Lotus is dé vertrouwde verkeersschool gevestigd in Dordrecht. We bieden voordelige rijlessen aan voor zowel het auto- en het motorrijbewijs. Bovendien kan je bij Rijschool Lotus profiteren van flexibele betalingsmethodes, bekijk ons betaalplan voor meer informatie.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op voor een gratis proefles!

Contact opnemen

Ik wil mijn autorijbewijs

Hoe verloopt het praktijk examen bij Rijschool Lotus?

Tijdens het praktijkexamen beoordeelt een examinator van het CBR of je in staat bent om zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. De examinator let onder meer op je beheersing van de auto, kijkgedrag, voorrang verlenen en het rekening houden met andere weggebruikers. Hij beoordeelt je op zeven examenonderdelen, zoals het in- en uitvoegen, het gedrag bij kruispunten en de bijzondere verrichtingen.

Zo’n 10 minuten van je examen rijd je zelfstandig naar een bepaalde bestemming. De examinator kan hierbij kiezen voor het rijden naar een oriëntatiepunt, het rijden met behulp van een navigatiesysteem of hij kan jou een clusteropdrachten geven.

Direct na afloop vertelt de examinator in het examencentrum de uitslag en bespreekt hij de rit en het zelfreflectieformulier met je. Op het zelfreflectieformulier heb je vóór het examen je sterke en minder sterke punten in het verkeer gezet.

Als je bent geslaagd kan je bij het gemeentehuis in je woonplaats, tegen overlegging van een pasfoto, legitimatie en het vereiste bedrag, je rijbewijs aanvragen.

Gratis proefles BE rijbewijs Dordrecht

Wanneer je op zoek bent naar een rijschool waar er veel aandacht is voor jou als persoon, is Rijschool Lotus de beste keuze. Je kunt je eenvoudig aanmelden via de website.

Ik wil een gratis proefles