Ik wil een gratis proefles

Goedkoop motorrijbewijs halen

Wil je een goedkoop motorrijbewijs halen? En ben je daarvoor opzoek naar een goede rijschool gevestigd in Dordrecht en omgeving? Dan ben je bij Rijschool Lotus aan het juiste adres. Onze rijinstructeurs en rijinstructrices stomen jou helemaal klaar voor een motor examen, zodat je na jouw examen veilig deel kunt nemen aan het verkeer. Voor meer informatie over de rijlessen van Rijschool Lotus kun je altijd contact opnemen.

Ben je direct nieuwsgierig naar onze rijschool en ons aanbod? Vraag dan direct een gratis proefles aan en maak kennis met wellicht jouw nieuwe instructeur!

Gratis proefles
Rijschool Lotus
[instagram-feed]

Meer informatie | Goedkoop motorrijbewijs halen

Wil je meer weten over rijschool Lotus? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze rij instructeurs helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen!

Contact opnemen

Ik wil mijn autorijbewijs

Ontdek de voordelen van Rijschool Lotus

Onze medewerkers zetten alles op alles om jou binnen een korte periode alles te leren om veilig de weg op te kunnen. Wij vinden het belangrijk dat je je zelfverzekerd voelt op de weg en dat ook uitstraalt. Bij ons moet je je altijd veilig en op je gemak voelen tijdens de lessen.

Rijschool Lotus houdt jouw persoonlijke voortgang goed bij en biedt hulp als je eventjes vast loopt. Bovendien houden wij rekening met jouw persoonlijke wensen en behoeften. Bij ons is niets vreemd! Dus vertel ons wat je wilt en wij regelen het voor je!

Motor opleidingen | AVB & AVD

De motoropleidingen bestaan uit twee onderdelen, namelijk voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD).

AVB: Deze lessen staan geheel in het teken van voertuigbeheersing en bijzondere verrichtingen. De bijzondere verrichtingen bestaan uit 12 motoroefeningen.

AVD: Pas als je de motor volledig beheerst, gaan we de openbare weg op. Je begint op rustige wegen en zal dan stap voor stap alle aspecten van het veilig motorrijden behandelen en natuurlijk worden er ook enkele examen-routes behandeld.

Ik wil een gratis proefles