Ik wil een gratis proefles

Goedkoop rijbewijs halen

Wil je een goedkoop rijbewijs halen? Kies dan voor Rijschool Lotus! Rijschool Lotus beschikt over ervaren en gediplomeerde rijinstructeurs en rij instructrices die jou binnen een aanzienbare tijd je rijbewijs laten halen. Autorijschool Lotus bereid je voor op het theorie examen, tussentijdse toets en het praktijk examen.

Dus waar wacht je nog op? Vraag een gratis proefles aan en maak kennis met onze rijlesinstructeurs om te kijken of het een match is!

Gratis proefles
Rijschool Lotus
[instagram-feed]

Contact | Goedkoop rijbewijs halen

Heb je vragen? Onze medewerkers helpen je graag verder. Stel jouw vraag via de contactinformatie op onze website.

Wil je liever onze dienst verlening in de praktijk ervaren? Schrijf je dan in voor een gratis proefles via onderstaand formulier.

Contact opnemen

Ik wil mijn autorijbewijs

Wij geven je de persoonlijke aandacht die je verdient

Bij Rijschool Lotus zijn we er van overtuigd dat geen een persoon het zelfde is. Daarom juist vinden wij persoonlijke aandacht zo belangrijk. Vind je het eng op de weg op te gaan? Of heb je zoveel examenstress dat je nog geen eens aan het examen toekomt? Bij Rijschool Lotus is niets te gek. Wat jouw persoonlijke obstakel ook is, wij helpen je er van af!

Heb je liever een mannelijke of een vrouwelijke rijinstructeur? Vertel het ons en wij regelen het voor je. Geef vooraf al jouw wensen aan ons door en wij zorgen dat je je op je gemak voelt bij ons in de auto.

Geef zelf aan wanneer je beschikbaar bent

Bij onze rijschool kun je zelf bepalen wanneer je beschikbaar bent voor rijlessen of het examen. Zo kun je ervoor kiezen om op vaste tijden te lessen of juist elke week verschillend.

Binnen afzienbare tijd je rijbewijs halen doe je bij Rijschool Lotus. Hierdoor zijn je rijlessen makkelijk te combineren met je studie, (bij)-baan of hobby.

Ik wil een gratis proefles