Ik wil een gratis proefles

Goedkope rijlessen Zwijndrecht

Goedkope rijlessen Zwijndrecht vind je bij Rijschool Lotus. Wij zijn de rijschool voor auto- of rijlessen in de omgeving van Zwijndrecht. Onze instructeurs helpen jou optimaal bij de begeleiding van theorie en tijdens de lessen. Ook staan zij klaar wanneer je ervoor kiest om een tussentijdse toets af te leggen bij het CBR. Uiteraard helpen onze instructeurs je ook bij de voorbereiding van het praktijkexamen.

Wij voorzien je altijd van optimale begeleiding en passend advies.

Gratis proefles
Rijschool Lotus
[instagram-feed]

Goedkope rijlessen Zwijndrecht

Effectief leren rijden met veel toewijding van één van onze instructeurs? Lotus rijschool is de rijschool voor jou. Wil je het eerst graag uitproberen? Dat kan! Vraag vandaag nog een gratis proefles aan. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen jou graag verder.

Contact opnemen

Ik wil mijn autorijbewijs

Rijschool Lotus

Graag goedkope rijlessen Zwijndrecht? Kies voor Rijschool Lotus! Bij rijschool Lotus is er veel aandacht voor jouw individuele situatie. Het is mogelijk om uit diverse rijles pakketten te kiezen. Zowel voor het autorijbewijs, als motorrijbewijs. Door onze flexibele betalingsmogelijkheden kun je ervoor kiezen om alle lessen in één keer te betalen. Ook is het mogelijk om per les af te rekenen.

Liever een vrouwelijke of juist mannelijke instructeur? Of heb je last van rij-angst? Geen probleem! Bij Rijschool Lotus houden wij rekening met jouw specifieke wensen. Zo voel je je snel op je gemak.

Flexibele indeling van jouw lessen

Jong, oud, ervaren of onervaren. Rijschool Lotus helpt allerlei verschillende mensen met het behalen van het gewenste rijbewijs. Daardoor hebben onze instructeurs veel ervaring en zijn zij op diverse situaties voorbereid. Het is mogelijk om zelf jouw les tempo te bepalen. Je kunt kiezen op welke dagen je wil lessen of het theorie-examen wil afleggen. Ook kun je doorgeven wanneer je beschikbaar bent om het eindexamen af te leggen.

Ik wil een gratis proefles