Ik wil een gratis proefles

Motorrijbewijs Dordrecht

Effectieve rijlessen voor het motorrijbewijs Dordrecht vind je bij Rijschool Lotus. Wij zijn de rijschool voor motor- en autorijles in de omgeving van Dordrecht. Door de expertise van onze deskundige instructeurs, ben je snel verzekerd van het motorrijbewijs. We sturen je veilig de weg op.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Rijschool Lotus? Schrijf je dan eenvoudig schrijf via de website in! Of vraag vandaag nog een gratis proefles aan!

Gratis proefles
Rijschool Lotus
[instagram-feed]

Motorrijbewijs Dordrecht | Contact

Rijschool Lotus kan jou diverse lespakketten aanbieden. Daarnaast is er bij ons keuze om jouw eigen rijlespakket samen te stellen. Wil je alles in één keer inkopen en een totaalpakket aanschaffen? Dat kan. Of liever tussentijds beslissen hoeveel lessen je wilt afrekenen? Betalen per les kan altijd. Daarnaast kan je zelf je lestempo bepalen.

Flexibiliteit, veilige en betrouwbare motorrijlessen volg je bij Rijschool Lotus! We helpen je razendsnel aan het felbegeerde motorrijbewijs Dordrecht. Wil je het vooraf graag beleven? Vraag een gratis proefles aan. Je kan dan op het gemak ervaren hoe onze rijlessen verlopen.

Contact opnemen

Ik wil mijn autorijbewijs

Aandacht voor jou!

De ervaren rij-instructeurs van Rijschool Lotus beschikken over een doelmatige aanpak. Ze stemmen de rijlessen goed af op jouw specifieke situatie. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en we hebben veel oog voor jou als persoon. Bovendien stellen wij leerdoelen en stimuleren je met de voorbereiding met de theorie of het praktijkexamen. Ervaar je problemen met leren of loop je vast tijdens de lessen? Neem contact op met onze instructeurs. Onze instructeurs staan altijd voor je klaar met passend advies.

Ruimte voor persoonlijke wensen

Door de jaren heen hebben we veel verschillende personen aan een rijbewijs geholpen. Elk met een andere achtergrond. Zo begeleiden we mensen met rijangst. Ook kan het voorkomen dat je een voorkeur hebt voor een mannelijke of vrouwelijke instructeur. Dus wat je wensen ook zijn, bij ons kun je je specifieke wensen zonder problemen doorgeven. Bij ons is alles mogelijk! Onze instructeurs geven je een gedegen opleiding zodat je binnen de kortste keren zelf een auto of motor kunt besturen en vertrouwd aan het verkeer kan deelnemen.

Ik wil een gratis proefles