Ik wil een gratis proefles

Proefles motor rijbewijs

Ervaar het zelf bij Autorijschool Lotus! Tijdens deze proefles motor rijbewijs leert u de beginprincipes van het motorrijden, en krijgt u een goede indruk van de verschillende onderdelen die u tijdens uw examen onder de knie moet hebben. Bovendien krijgt de instructeur een goed beeld van u als motorrijder. Zo zijn wij in staat om u na deze proefles een goed advies te geven over het te volgen aantal lessen, alsmede de keus voor de soort opleiding. Zo zijn wij in staat elke individuele leerling een op hem of haar toegesneden motoropleiding aan te bieden, maatwerk dus!

Schrijf je nu in voor de motorproefles. Begin direct en geniet nog dit jaar van de vrijheid van de motor! Wij bieden een betrouwbare eerste proefles, en zullen altijd voor u klaar staan als u vragen heeft.

Gratis proefles
Rijschool Lotus
[instagram-feed]

Proefles motor rijbewijs | Contact

Bent u geïnteresseerd om een bij Autorijschool Lotus een proefles te komen doen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via de e-mail. Flexibiliteit, veilige en betrouwbare motorrijlessen volg je bij Rijschool Lotus! We helpen je razendsnel aan het felbegeerde motorrijbewijs Zwijndrecht.

Contact opnemen

Ik wil mijn autorijbewijs

Proefles motor rijbewijs | Wat moet ik aan tijdens de proefles?

 Tijdens de motorrijlessen en het motorpraktijkexamen dient u minimaal de volgende beschermende kleding te dragen:

 • Helm
  U bent natuurlijk verplicht om een goedgekeurde  motorhelm te dragen.; Oogbescherming – Bij het dragen van een Jet-helm. (=open helm zonder helmvizier);
 • Schoeisel
  U draagt hoge schoenen of laarzen die ook de enkel bedekken.
 • Broek
  Moet minimaal een spijkerbroek zijn en deze moet de benen geheel bedekken.
 • Jas
  Moet het gehele bovenlichaam en armen bedekken. Ook deze moet van stevig materiaal zijn gemaakt.
 • Handschoenen
  U draagt handschoenen die ook zoveel mogelijk het polsgewricht bedekken.
Ik wil een gratis proefles