Ik wil een gratis proefles

Rijbewijs halen Dordrecht

Wil je jouw rijbewijs halen Dordrecht? Dat kan bij Rijschool Lotus! De rijinstructeurs van Rijschool Lotus zijn deskundig en hebben al jaren ervaring in het geven van rijlessen! Wij zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren jouw rijbewijs behaalt. Of het nu om een autorijbewijs of motorrijbewijs gaat, wij staan voor je klaar om je te begeleiden! Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jou? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Ben je benieuwd hoe de rijlessen van Rijschool Lotus eruitzien? Vraag dan een gratis proefles aan! En kijk of onze rijlessen bij jou passen.

Gratis proefles
Rijschool Lotus
[instagram-feed]

Rijbewijs halen Dordrecht | Contact

Ben je geïnteresseerd in rijlessen van Rijschool Lotus? Of wil je meer weten over ons? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! Dit kan via onderstaande button maar ook via onze chatfunctie! We stemmen de rijlessen volledig af op jouw persoonlijke wensen en/ of situatie. Niets is ons te gek! Bel ons gerust voor vragen of maak direct een afspraak voor een vrijblijvende proefles.

Contact opnemen

Ik wil mijn autorijbewijs

Rijbewijs halen Dordrecht bij Rijschool Lotus

Onze ervaren rijinstructeurs staan voor je klaar om je te begeleiden met rijlessen! Zij hebben veel ervaring in het rijden in Dordrecht en omgeving en zorgen ervoor dat je binnen afzienbare tijd zelf veilig aan het verkeer kunt deelnemen!

Wij zijn zeer flexibel en passen ons aan, aan jouw wensen. Hierbij kun je denken aan rijles van een man of vrouwelijke instructeur, een of meerdere rijlessen per week die in jouw rooster passen. Maar ook bij rijangst of faalangst kunnen wij jou begeleiden. We houden je voortgang goed bij en schieten te hulp wanneer je vastloopt. Je kunt bij ons jouw eigen tempo bepalen!

Wist je dat je bij ons kan profiteren van flexibele betalingsmethodes? In termijnen, per les of liever een pakket? Geef ons je wensen en situatie door en wij maken een plan dat bij jou past!

Ik wil een gratis proefles