Rijlessen Alblasserdam

Ben je op zoek naar een geschikte autorijschool voor rijlessen Alblasserdam? Dan helpt rijschool Lotus je graag verder. Met professionele rijlessen haal je binnen afzienbare tijd jouw rijbewijs. Naast autorijlessen bieden wij ook deskundige motorrijlessen aan. Wij geven veel aandacht aan jouw persoonlijke doelen en begeleiden je optimaal.

Rijschool Lotus is er voor jou met de voorbereiding van het theorie examen, tijdens de tussentijdse toets en de aanloop van het praktijk examen. Dus waar wacht je nog op? Vraag snel een gratis proefles aan om te kijken of het klikt! Wij hopen graag met je samen te werken!

Wij houden rekening met jouw persoonlijke wensen en obstakels 

Onze rijinstructeurs bieden jou optimale begeleiding en zorgen ervoor dat je binnen een korte tijd jouw rijbewijs behaalt! Of het nu gaat om autorijlessen of motorrijlessen, onze instructeurs zijn deskundig en hebben veel ervaring! Heb jij speciale wensen? Daar houden wij rekening mee! Wij stemmen de rijlessen volledig af op jouw wensen en situatie.

Leren autorijden met aandacht voor jou! Wil jij meerdere keren per week rijles hebben of juist maar eens in de twee weken? Liever een vrouwelijke rijinstructeur of je rij angst overwinnen? Geen probleem! Rijschool Lotus heeft aandacht voor jou en richt zich op jouw specifieke wensen en situatie. Jong, oud, ervaren of onervaren, iedereen is bij ons welkom.

Gratis proefles | Rijlessen Alblasserdam

Wanneer jij en de instructeur samen denken dat je er klaar voor bent, wordt het tijd om een praktijkexamen aan te vragen bij het CBR. Bij rijschool Lotus kun je zelf de datum van je examen vooraf bepalen. Dit doe je in overleg met de instructeur, zodat jullie de voortgang in de lessen kunnen inplannen.

Heb je interesse in de dienstverlening van Rijschool Lotus? Je kunt vrijblijvend een gratis proefles aanvragen, om te kijken of Autorijschool Lotus iets voor je is. Neem direct contact met ons op via de gegevens op de website!

Rijlessen Alblasserdam

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles