Rijlessen Dordrecht goedkoop

Op zoek naar Rijlessen Dordrecht goedkoop? Het kan een hoop werk zijn om een goede autorijschool uit te zoeken. Waar krijg je immers de beste begeleiding tegen een goede prijs? Rijschool Lotus heeft veel aandacht en toewijding voor jouw unieke startpositie. Wij helpen je snel aan het gewenste rijbewijs bij het CBR. Daarnaast bieden wij goedkope rijlessen aan in de omgeving van Dordrecht.

Benieuwd naar onze pakketten? Neem contact op via de website.

Professionele rij-instructeurs

Of je nu rijles zoekt voor het auto- of motorrijbewijs, bij Rijschool Lotus ben je aan het juiste adres! Onze rij-instructeurs zorgen voor een optimale begeleiding tijdens de lessen. Ook helpen zij jou graag verder met passend advies. Uiteraard ook bij de voorbereiding op het theorie-examen, de tussentijdse toets en het rijexamen. Binnen no-time ben je in het bezit van dat mooie roze papiertje.

Zelf je tempo bepalen

Heerlijk toch als je zelf je les tempo kunt bepalen. Rijschool Lotus biedt jou de vrijheid om zelf je lessen in te delen. Je kunt jouw beschikbaarheid per week eenvoudig doorgeven. Zo heb je de vrijheid om te bepalen of je één of meerdere lessen per week wil inplannen. Dat maakt dat onze rijlessen ook makkelijk te combineren zijn met een baan of studie.

Efficiënte begeleiding naar het examen toe

Jong, oud, ervaren of onervaren? Wij helpen je graag optimaal met de voorbereiding naar het examen toe. Er is veel aandacht voor jouw unieke situatie. Het is belangrijk om zo goed mogelijk het rijexamen in te gaan. Door veel praktijkervaring en de juiste adviezen moet dit zeker goed komen. Onze rij-instructeurs staan altijd voor je klaar.

Rijlessen Dordrecht goedkoop

Rijschool Lotus is de aanbieder voor rijlessen Dordrecht goedkoop. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Of vraag vandaag nog een gratis proefles aan!

Rijlessen Dordrecht goedkoop

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles