Rijlessen Sliedrecht

Wil je jouw rijbewijs behalen? En ben je daarom op zoek naar een rijschool voor het volgen van rijlessen Sliedrecht? Dan ben je bij Rijschool Lotus aan het juiste adres! Rijschool Lotus heeft veel ervaring met het geven van rijlessen in Dordrecht en omgeving, waarvan ook rijles in Sliedrecht! Wanneer je wilt beginnen met rijlessen kun je altijd contact met ons opnemen! En ook voor meer informatie is het mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen.

Wil je ontdekken of onze rijlessen bij jou passen? Vraag dan een gratis proefles aan!

Rijlessen Sliedrecht bij Rijschool Lotus

Onze rijinstructeurs bieden jou optimale begeleiding en zorgen ervoor dat je binnen een korte tijd jouw rijbewijs behaalt! Of het nu gaat om autorijlessen of motorrijlessen, onze instructeurs zijn deskundig en hebben veel ervaring! Heb jij speciale wensen? Daar houden wij rekening mee! Wij stemmen de rijlessen volledig af op jouw wensen en situatie.

Al jaren helpen wij jong, oud, ervaren of onervaren mensen aan het behalen van het rijbewijs. Geef ons van tevoren jouw wensen door en wij stemmen het plan op jou af! Hierbij kun je denken aan rijlessen in de ochtend of juist in de avond, meerdere rijlessen per week of juist rustig aan. Maar ook wanneer je liever een vrouwelijke instructeur wilt of last hebt van rijangst, kun je bij ons terecht. Wij vinden het belangrijk dat jij je in de auto of op de motor op je gemak voelt!

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in rijlessen van Rijschool Lotus? Of wil je meer weten over ons? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! Dit kan via onderstaande button maar ook via onze chatfunctie! We stemmen de rijlessen volledig af op jouw persoonlijke wensen en/ of situatie. Niets is ons te gek! Bel ons gerust voor vragen of maak direct een afspraak voor een vrijblijvende proefles.

Rijlessen Sliedrecht

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles