Rijschool Alblasserdam

Ben je op zoek naar een professionele rijschool Alblasserdam en omgeving? Vraag een gratis proefles aan bij Rijschool Lotus. Wij werken met ervaren rijinstructeurs, met uitgebreide aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen en situatie. Het doel is: Ervoor zorgen dat jij op een zelfverzekerde manier je rijbewijs haalt.

Lotus Rijschool Alblasserdam | Onze voordelen

Ten eerste zetten wij alles op alles, zodat jij binnen afzienbare tijd je rijbewijs haalt. Aan de andere kant vinden wij het heel belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen, en zelfverzekerd het praktijkexamen ingaat. Hierin proberen wij altijd een balans te vinden. Al jouw persoonlijke wensen en obstakels kun je altijd met de instructeur bespreken. Heb je bijvoorbeeld de voorkeur aan een vrouwelijke instructrice? Of heb je last van rij-angst? Geef het aan! Wij hebben hier ruime ervaring mee, en zorgen ervoor dat de juiste instructeur je goed begeleid.

Het praktijkexamen en de tussentijdse toets

Wanneer jij en de instructeur samen denken dat je er klaar voor bent, wordt het tijd om een praktijkexamen aan te vragen bij het CBR. Bij Lotus kun je zelf de datum van je examen vooraf bepalen. Dit doe je in overleg met de instructeur, zodat jullie de voortgang in de lessen kunnen plannen. Natuurlijk is het ook handig dat je rekening kan houden met de dagen waarop je eventueel niet beschikbaar bent, en je ruim de tijd hebt om voor te bereiden. Je kunt ook altijd een tussentijdse toets volgen. Dit kun je dan ook direct met je instructeur bespreken.

Heb je vragen of interesse in een proefles? Vraag via de website heel gemakkelijk direct een gratis proefles aan, om te kijken of het iets voor je is. Of neem contact met ons via telefoon of e-mail.

Rijschool Alblasserdam

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles