Rijschool Bleskensgraaf

Zoek je een professionele rijschool Bleskensgraaf en omgeving? Bij Autorijschool Lotus zorgen wij er al jaren voor dat je je auto of motor rijbewijs zelfverzekerd en binnen afzienbare tijd haalt. Om jouw doel te bereiken werken wij met ervaren rij instructeurs.

Wil je een proefles volgen bij Rijschool Lotus? Dat is natuurlijk mogelijk! Via onze site kun je gemakkelijk en snel een gratis proefles aanvragen. Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Wij helpen iedereen met het halen van het rijbewijs!

Jong, oud, ervaren of onervaren. Rijschool Lotus helpt allerlei verschillende mensen met het behalen van het gewenste rijbewijs. Daardoor hebben onze instructeurs veel ervaring en zijn zij op diverse situaties voorbereid. Het is mogelijk om zelf jouw les tempo te bepalen. Je kunt kiezen op welke dagen je wil lessen of het theorie-examen wil afleggen. Ook kun je doorgeven wanneer je beschikbaar bent om het eindexamen af te leggen.

Haal jouw rij examen bij Rijschool Bleskensgraaf

Wanneer de instructeur en jijzelf beiden denken dat je er klaar voor bent, kun je een praktijk examen aanvragen bij het CBR. Bij Autorijschool Lotus kun je zelf de datum van je praktijkexamen vooraf bepalen. Zo kun je goed voorbereiden. Dit doe je in overleg met de instructeur, zodat jullie de voortgang in de rijlessen kunnen plannen. Natuurlijk is het ook handig dat je rekening kunt houden met de dagen waarop je eventueel niet beschikbaar bent. Je kunt bij ons ook een tussentijdse toets (TTT) volgen. De voor- en nadelen hiervan kun je ook direct met de instructeur bespreken.

Heb je vragen of interesse in rijlessen bij Lotus? Vraag via de website heel gemakkelijk direct een gratis proefles aan. Of neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

Rijschool Bleskensgraaf

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles