Rijschool Hardinxveld Giessendam

Is het zover? Ben je bijna 18 en wil je nu echt beginnen aan rijlessen voor het behalen van jouw rijbewijs? En zoek je een rijschool Hardinxveld Giessendam? Dan ben je bij rijschool Lotus aan het juiste adres. Bij Rijschool Lotus zorgen wij er al jaren voor dat je je auto- of motorrijbewijs zelfverzekerd en binnen afzienbare tijd behaalt. Om dit te bereiken werken wij met ervaren rijinstructeurs. Zij hebben aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen.

Je kunt direct via de website een gratis proefles inplannen om te zien of het iets voor je is. Wij hopen je graag verder te helpen en dat roze papiertje samen met jou te behalen!

Speciale wensen? Geen probleem!

Onze rijinstructeurs bieden jou optimale begeleiding en zorgen ervoor dat je binnen een korte tijd jouw rijbewijs behaalt! Of het nu gaat om autorijlessen of motorrijlessen, onze instructeurs zijn deskundig en hebben veel ervaring! Heb jij speciale wensen? Daar houden wij rekening mee! Wij stemmen de rijlessen volledig af op jouw wensen en situatie.

Heb je liever een mannelijke of een vrouwelijke rijinstructeur? Vertel het ons en wij regelen het voor je. Geef vooraf al jouw wensen aan ons door en wij zorgen dat je je op je gemak voelt bij ons in de auto. Wij hopen je graag verder om jouw doel te behalen!

Rijschool Hardinxveld Giessendam

Bij onze rijschool kun je zelf bepalen wanneer je beschikbaar bent voor rijlessen of het examen. Zo kun je ervoor kiezen om op vaste tijden te lessen of juist elke week verschillend. Binnen afzienbare tijd je rijbewijs halen doe je bij Rijschool Lotus. Hierdoor zijn je rijlessen makkelijk te combineren met je studie, (bij)-baan of hobby.

Wil je het eerst graag uitproberen? Dat kan! Vraag vandaag nog een gratis proefles aan. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen jou graag verder.

Rijschool Hardinxveld Giessendam

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles