Rijschool Hardinxveld

Op zoek naar een rijschool Hardinxveld met mannelijke én vrouwelijke instructeurs? Dan is rijschool Lotus de aangewezen partij voor je. Rijschool Lotus hanteert zeer scherpe tarieven en is hiermee de best betaalbare rijschool van Dordrecht en omgeving, dus ook Hardinxveld.

Wil je binnenkort graag je rijbewijs halen? maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij je past? Of wil je eerst kennis maken met rijschool lotus? Dan kun je gebruik maken van een gratis vrijblijvende proefles! Tijdens deze proefles maak je kennis met de rijinstructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg je direct inzicht in je rijvaardigheden. Waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Vrouwelijke instructrices | Rijschool Lotus

Binnen de branche wordt de vraag naar vrouwelijke rijinstructeurs steeds groter. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst zijn er vrouwelijke leerlingen die vanuit hun geloofsovertuiging geen les willen krijgen van een mannelijke rijinstructeur. Ook kan het zijn dat leerlingen zich sneller vertrouwd en meer op hun gemak voelen bij een vrouwelijke instructeur.

Wij van rijschool Lotus hebben er daarom voor gekozen om ook met vrouwelijke instructrices te werken. Wij houden graag rekening met jouw persoonlijke wensen.

Praktijk examen én tussentijdse toets | Rijschool Hardinxveld

Samen met je instructeur werk je toe naar je praktijkexamen. Hij of zij schat in wanneer je klaar bent om je in te schrijven. Je kunt samen met je instructeur zelf bepalen wanneer je je examen inplant. Zo weet je ruim van tevoren wanneer het zover is, en heb je voldoende tijd om voor te bereiden. Daarnaast is het natuurlijk handig omdat je rekening kunt houden met dagen of tijden waarop je niet beschikbaar bent. Je kunt ook aangeven dat je een TTT wilt volgen. Dit kunnen wij ook voor je regelen, en de voor- en nadelen kun je bespreken met de instructeur.

Vraag snel een gratis proefles aan en maak kennis met rijschool Lotus!

Rijschool Hardinxveld

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles