Rijschool Hendrik Ido Ambacht

Bent u aan het rondkijken voor een rijschool Hendrik Ido Ambacht? Rijschool Lotus is een vakkundige rijschool in Hendrik Ido Ambacht en omgeving. Onze rijinstructeurs hebben aandacht voor jouw persoonlijke situatie en ontwikkeling. Start vandaag nog met een gratis proefles! Onze instructeurs staan te popelen om met jou aan de slag te gaanQ

Rijschool Hendrik Ido Ambacht | Oog voor jou

Bij autorijschool Lotus hebben we veel oog voor jouw persoonlijke situatie. Wil je meerdere keren per week lessen? Heb je specifieke voorkeuren voor een bepaalde rijinstructeur? Of heb je last van rij-angst en wil je deze graag overwinnen? Persoonlijke aandacht voor jouw unieke situatie is onze kerntaak. Onze ervaren rijinstructeurs begeleiden je uitstekend en helpen je graag op weg.

Rijschool Lotus | De mogelijkheden

Bij ons heb je keuze uit rijlessen voor het autorijbewijs of voor het motorrijbewijs. Wij helpen jong, oud, ervaren en onervaren mensen met het behalen van het rijbewijs. Goede begeleiding is key bij het snel behalen van dat gewenste papiertje. Zo kun je samen met je instructeur kiezen wanneer je wilt afrijden en op welke dagen je niet beschikbaar bent. De instructeur helpt je daarnaast met plezier bij de voorbereiding van je theorie, tussentijdse toetsen en het praktijkexamen. Je kunt er ook voor kiezen om een vrouwelijke rij instructrice te nemen. Alles is bij ons mogelijk! Onze instructeurs geven je een gedegen opleiding zodat je binnen de kortste keren zelf een auto of motor kunt besturen en vertrouwd aan het verkeer kan deelnemen.

Loop je ergens vast? Onze instructeurs voorzien je graag van advies. Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Vraag een gratis proefles aan

Aarzel niet en schakel ons in voor de begeleiding met auto- of motorrijlessen! Wij helpen je zo snel mogelijk het rijbewijs te behalen. Vragen over de mogelijkheden van Lotus autorijschool Hendrik Ido Ambacht? Vraag extra informatie op via de website. Bovendien kun je bij ons een eigen rijlessenpakket samen stellen.

Het is bij autorijschool Lotus ook mogelijk om een gratis proefles te volgen! Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles via onderstaand contactformulier.

Rijschool Hendrik Ido Ambacht

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles