Rijschool met vrouwelijke instructeur

Op zoek naar een rijschool met vrouwelijke instructeur? Rijschool Lotus heeft meerdere mannelijke en ook vrouwelijke instructeurs in dienst die al vele honderden mensen met veel succes geholpen aan een rijbewijs.  Rijschool Lotus hanteert zeer scherpe tarieven en is hiermee de best betaalbare rijschool van Dordrecht en omgeving!

Wil je binnenkort graag je rijbewijs halen? maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij je past? Of wil je eerst kennis maken met rijschool lotus? Dan kun je gebruik maken van een gratis vrijblijvende proefles! Tijdens deze proefles maak je kennis met de rijinstructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg je direct inzicht in je rijvaardigheden. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs. Om zoveel mogelijk uit je rijlessen te halen krijg je altijd rijles van dezelfde instructeur en in dezelfde lesauto. De rijlessen worden opgebouwd volgens de stap-voor-stapmethode: je krijgt gestructureerd autorijles in een logische volgorde, gebaseerd op je eigen tempo. Voor de rijlessen komen wij je thuis ophalen en na afloop wordt je ook weer afgezet.

Rijschool met vrouwelijke instructeur | Rijschool Lotus

Binnen de branche wordt de vraag naar vrouwelijke rijinstructeurs steeds groter. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst zijn er vrouwelijke leerlingen die vanuit hun geloofsovertuiging geen les willen krijgen van een mannelijke rijinstructeur. Ook kan het zijn dat leerlingen zich sneller vertrouwd en meer op hun gemak voelen bij een vrouwelijke instructeur.

Interesse of vragen? Neem gerust contact op met Lotus Rijschool via e-mail of telefoon, of vraag via de website direct een gratis proefles aan.

Rijschool met vrouwelijke instructeur

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles