Rijschool Oud Alblas

Zoek je een rijschool Oud Alblas en omgeving? Dan ben je bij rijschool Lotus aan het juiste adres. Rijschool Lotus werkt met ervaren rijinstructeurs en we hebben uitgebreide aandacht voor jouw persoonlijke doelen en situatie. Het doel bij Autorijschool Lotus is: ervoor zorgen dat jij op een zelfverzekerde manier, efficiënt je rijbewijs haalt.

Ben je direct enthousiast over onze rijschool? Vraag dan direct een gratis proefles aan en maak kennis met onze rijinstructeurs en rij instructrices! Wij hopen snel samen met jou aan de slag te kunnen en dat roze papiertje in handen te krijgen.

Wat zijn onze voordelen? 

Allereerst zetten wij alles op alles om ervoor te zorgen dat jij binnen afzienbare tijd jouw rijbewijs behaalt. Ten tweede vinden wij het belangrijk dat je je tijdens de lessen op je gemak voelt en met zelfvertrouwen het praktijk examen ingaat. Vertel ons van te voren al jouw persoonlijke wensen en obstakels en wij helpen je met de passende oplossing!

Voorkeur aan een vrouwelijke instructeur? Les je liever in de middag of juist in de avond? Heb je last van rijangst? Niks is voor ons te gek! Wij hebben ruime ervaring en helpen je graag verder met de juiste begeleiding.

Contact | Rijschool Oud Alblas

Al jaren helpen wij kandidaten aan hun auto- maar ook motorrijbewijs. Jong, oud, ervaren of onervaren, iedereen is bij ons welkom. Ons team van gepassioneerde instructeurs zijn zelf erg fanatieke auto- en motorrijders en helpen je maar al te graag aan het rij-virus. Onze instructeurs geven je een gedegen opleiding zodat je binnen de kortste keren zelf een auto of motor kunt besturen en vertrouwd aan het verkeer kan deelnemen.

Heb je tussendoor vragen over rijschool Lotus? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis proefles aan! Wij hopen je graag te begeleiden.

Rijschool Oud Alblas

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles