Rijschool Papendrecht

Rijschool Lotus is een professionele rijschool Papendrecht en omgeving. Al jarenlang helpen wij onze kandidaten om zelfverzekerd zijn of haar auto- of motorrijbewijs te behalen. We werken met ervaren instructeurs, die altijd aandacht hebben voor jouw persoonlijke situatie. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis proefles.

Lotus Rijschool Papendrecht | De voordelen

Wat is de reden dat onze kandidaten voor Rijschool Lotus kiezen? Wij vinden het zeer belangrijk om ruim aandacht te besteden aan jouw persoonlijke leerdoelen. Maar ook vragen we naar jouw wensen en houden we rekening met je persoonlijke situatie. Onze rij-instructeurs zetten alles op alles, om ervoor te zorgen dat jij zelfverzekerd je auto- of motorrijbewijs haalt. Vind je het fijn om meerdere keren per week les te hebben? Of heb je liever een vrouwelijke rij-instructrice? Geef het gerust bij ons aan, het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Ook als je last hebt van rij angst of faalangst ben je bij Rijschool Lotus aan het juiste adres. Onze instructeurs zijn zeer geduldig en hebben ruime ervaring hiermee.

Lotus Rijschool Papendrecht | Praktijkexamen en tussentijdse toets (TTT)

Samen met je instructeur werk je toe naar je praktijkexamen. Hij of zij schat in wanneer je klaar bent om je in te schrijven. Je kunt samen met je instructeur zelf bepalen wanneer je je examen inplant. Zo weet je ruim van tevoren wanneer het zover is, en heb je voldoende tijd om voor te bereiden. Daarnaast is het natuurlijk handig omdat je rekening kunt houden met dagen of tijden waarop je niet beschikbaar bent. Je kunt ook aangeven dat je een TTT wilt volgen. Dit kunnen wij ook voor je regelen, en de voor- en nadelen kun je bespreken met de instructeur.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Lotus Rijschool via telefoon of e-mail. Of vraag via de website direct een gratis proefles aan!

Rijschool Papendrecht

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles