Rijschool Sliedrecht

Zoek je een professionele rijschool Sliedrecht en omgeving? Bij Autorijschool Lotus zorgen wij er al jaren voor dat je je auto of motor rijbewijs zelfverzekerd en binnen afzienbare tijd haalt. Om jouw doel te bereiken werken wij met ervaren rij-instructeurs. Ze hebben ruime aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen en wensen. Je kunt via de website direct een gratis proefles inplannen om te zien of het iets voor je is.

Lotus Rijschool Sliedrecht | Onze voordelen

Wanneer je kiest voor Autorijschool Lotus, zetten wij alles op alles om ervoor te zorgen dat jij binnen afzienbare tijd je rijbewijs haalt. Daarnaast vinden wij het zeer belangrijk dat je zelfverzekerd het praktijkexamen ingaat. En dat je je tijdens de lessen op je gemak voelt. Wij besteden hierbij ruim aandacht aan jouw persoonlijke situatie, wensen en doelen. Vind je het bijvoorbeeld fijner met een vrouwelijke instructrice? Of heb je liever meerdere lessen per week? Dit soort zaken kun je altijd bij ons aangeven. Ons doel is ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt. Heb je last van rij angst? Ook dan kun je bij Lotus terecht. Wij hebben hier ruime ervaring mee, en zorgen ervoor dat jouw instructeur je goed kan begeleiden en zeer geduldig is.

Lotus Rijschool Sliedrecht | Praktijk examen en tussentijdse toets

Wanneer de instructeur en jijzelf beiden denken dat je er klaar voor bent, kun je een praktijk examen aanvragen bij het CBR. Bij Autorijschool Lotus kun je zelf de datum van je praktijkexamen vooraf bepalen.Zo kun je goed voorbereiden. Dit doe je in overleg met de instructeur, zodat jullie de voortgang in de rijlessen kunnen plannen. Natuurlijk is het ook handig dat je rekening kunt houden met de dagen waarop je eventueel niet beschikbaar bent. Je kunt bij ons ook een tussentijdse toets (TTT) volgen. De voor- en nadelen hiervan kun je ook direct met de instructeur bespreken.

Heb je vragen of interesse in rijlessen bij Lotus? Vraag via de website heel gemakkelijk direct een gratis proefles aan. Of neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

Rijschool Sliedrecht

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles