Rijschool Zwijndrecht

Zoek je een professionele Rijschool Zwijndrecht en omgeving? Bij Rijschool Lotus zorgen wij er al jaren voor dat je je auto- of motorrijbewijs zelfverzekerd en binnen afzienbare tijd behaalt. Om dit te bereiken werken wij met ervaren rijinstructeurs. Zij hebben aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen. Je kunt direct via de website een gratis proefles inplannen om te zien of het iets voor je is.

Lotus Rijschool Zwijndrecht | Onze voordelen

Wanneer je kiest voor Rijschool Lotus, zetten wij alles op alles, zodat jij binnen afzienbare tijd je rijbewijs behaalt. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat je zelfverzekerd het praktijkexamen ingaat, en dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen. Wij besteden hierbij aandacht aan al jouw persoonlijke situatie, wensen en leerdoelen.  Heb je bijvoorbeeld liever een vrouwelijke instructrice? Of les je liever meerdere keren per week? Dit kun je altijd bij ons aangeven. Ons doel is ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt. Heb je last van rij-angst? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij hebben hier ervaring mee, en zorgen ervoor dat jouw instructeur je goed begeleid en zeer geduldig is.

Praktijk examen en tussentijdse toets

Wanneer de instructeur en jij samen denken dat je er klaar voor bent, kun je een praktijkexamen aanvragen bij het CBR. Bij Rijschool Lotus kun je zelf de datum van je examen vooraf bepalen, zo weet je ruim van tevoren wanneer het zo ver is. Dit doe je in overleg met de instructeur, zodat jullie de voortgang in de lessen kunnen plannen. Natuurlijk is het ook handig dat je rekening kan houden met de dagen waarop je eventueel niet beschikbaar bent. Je kunt bij ons ook een tussentijdse toets volgen, dit kun je ook direct met de instructeur bespreken.

Heb je vragen of interesse? Vraag via de website heel gemakkelijk direct een gratis proefles aan. Of neem contact met ons via e-mail of telefoon.

Rijschool Zwijndrecht

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles