Slagingspercentage rijscholen Dordrecht

Ben je benieuwd naar de slagingspercentage rijscholen Dordrecht? Zoek dan niet verder en ga voor Rijschool Lotus! Rijschool Lotus beschikt over ervaren en gediplomeerde rijinstructeurs die jou binnen aanzienbare tijd je rijbewijs laten halen. Autorijschool Lotus is er voor jou met de voorbereiding van het theorie-examen, tijdens de tussentijdse toets of in de aanloop van het praktijkexamen. Dus waar wacht je nog op?

Vraag een gratis proefles aan en maak kennis met onze rijlesinstructeurs om te kijken of het klikt!

Persoonlijke aandacht | Rijschool Lotus

Heb je last van ernstige rijangst? Vind je het eng op de snelweg op te gaan? Of heb je zoveel last van examenstress dat je niet aan het examen toekomt? Wat jouw persoonlijke obstakel ook is, Rijschool Lotus helpt je er van af! Bij ons is persoonlijke aandacht erg belangrijk, want geen één persoon is het zelfde.

Bij ons is niets te gek. Heb je een voorkeur voor een rij instructeur? Wij regelen het voor je. Geef vooraf al jouw specifieke wensen aan ons door, wij zorgen ervoor dat jij je in de auto direct op je gemak voelt.

Pakketten

Bij Rijschool Lotus ontvang je rijlessen op maat. Kies voor een totaal pakket of koop aparte pakketten. Betaal je liever per les? Dat is ook geen probleem. Bij ons profiteer je van flexibele betalingsmethodes, bekijk ons betaalplan voor meer informatie.

Tevens zijn onze rijlessen goed betaalbaar en kan je je eigen lestempo bepalen. Hoe fijn is dat?

Meer informatie over slagingspercentage rijscholen Dordrecht

Wil je meer weten over rijschool Lotus? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze rij instructeurs helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen! Het is tevens ook mogelijk om je in te schrijven voor een gratis proefles. Waar wacht je nog op?

Slagingspercentage rijscholen Dordrecht

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles