Spoedcursus motorrijbewijs Dordrecht

Ben jij op zoek naar een professionele rijschool die spoedcursus motorrijbewijs Dordrecht geeft? Dan ben je bij rijschool Lotus aan het juiste adres! Rijschool Lotus beschikt over ervaren en gediplomeerde rij-instructeurs die aandacht hebben voor jouw specifieke leerdoelen. Wij besteden hierbij aandacht aan jouw persoonlijke situatie, wensen en leerdoelen. Heb je bijvoorbeeld liever een vrouwelijke instructrice? Heb last van je rij-angst? Of les je liever meerdere keren per week? Dit kun je altijd bij ons aangeven. Onze rij-instructeurs zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat jij binnen afzienbare tijd je rijbewijs op zak hebt!

Ervaar de vrijheid, de snelheid en het plezier van het motorrijden

Met een motorrijbewijs ervaar je de vrijheid, de snelheid en het plezier dat motorrijden met zich meebrengt. De acceleratie, snelheid en wendbaarheid van de motor vind je in geen ander voertuig. Je spoedcursus motorrijbewijs Dordrecht haal je natuurlijk bij Rijschool Lotus.

  • Slaagzeker: Wij hebben een hoog slagingspercentage
  • Begeleiding bij de theorielessen
  • Gratis gebruik van helm, handschoenen en motorkleding
  • Instructeurs die continu bijgeschoold worden

Bij ons heb je keuze uit rijlessen voor het autorijbewijs of voor het motorrijbewijs. Wij helpen jong, oud, ervaren en onervaren mensen met het behalen van het rijbewijs. Goede begeleiding is sleutel bij het snel behalen van dat gewenste papiertje. Zo kun je samen met je instructeur kiezen wanneer je wilt afrijden en op welke dagen je niet beschikbaar bent. De instructeur helpt je daarnaast met plezier bij de voorbereiding van je theorie, tussentijdse toetsen en het praktijkexamen. Je kunt er ook voor kiezen om een vrouwelijke rij instructrice te nemen. Alles is bij ons mogelijk! Onze instructeurs geven je een gedegen opleiding zodat je binnen de kortste keren zelf een auto of motor kunt besturen en vertrouwd aan het verkeer kan deelnemen.

Contact opnemen over spoedcursus motorrijbewijs Dordrecht

Ben je geïnteresseerd in een spoedcursus motorrijbewijs Dordrecht? Of wil je meer weten over ons? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! Dit kan via onderstaande button maar ook via onze chatfunctie! We stemmen de rijlessen volledig af op jouw persoonlijke wensen en/ of situatie. Niets is ons te gek! Bel ons gerust voor vragen of maak direct een afspraak voor een vrijblijvende proefles. Bovendien kun je bij ons een eigen rijlessenpakket samen stellen.

Spoedcursus motorrijbewijs Dordrecht

WAAROM RIJSCHOOL LOTUS?

  •  Gratis Theorie CD
  •  Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  •  Geen wachtlijsten
  •  Betaling in termijnen mogelijk
  •  Gratis Proefles
  •  Dordrecht en Omstreken
Ik wil een gratis proefles