LAAT JE REACTIE ACHTER


 Naam *
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(593)
(33) Marielle
1 January 1970
url 

Omdat het bij mijn vorige rijschool niet goed liep ben ik overgestapt naar Rijschool Lotus en heb daar door de goede begeleiding en instructies snel & in 1 keer mijn rijbewijs gehaald !!

(32) Michelle
1 January 1970
url 

Rijbewijs in 1 x gehaald op mijn 18e verjaardag dankzij de super lessen die ik hier heb gevolgd ! Altijd informatief en comfortabel ! Super bedankt voor de tijd en moeite !

(31) Rayviana
1 January 1970
url 

Zo snel geslaagd zelfs met mijn faalangst! Kreeg goede begeleiding en instructies waardoor het snel en goed verliep.
En nog gezellig ook.


(30) Kevin
1 January 1970
url 

Rijschool Lotus uitstekende school!
In 1 keer men rijbewijs gehaald!
Met name dank aan mijn rij instructeur Reshendrick!
Altijd constant en comfortabel gelest en gereden!

(29) Leander
1 January 1970
url 

super rijschool! altijd goeie lessen gehad en instructies.

(28) Daphne Sulkers
1 January 1970
url 

Ik ben heel tevreden over de lessen bij Lotus. deze zijn altijd duidelijk geweest. ik heb dan ook mijn theorie en praktijk allebij in 1 keer gehaald, mede dankzij de super goede begeleiding! Robert, bedankt voor de lessen, en ik kom nog een keertje langs tuffen met mijn Ka haha! Groetjes.

(27) max
1 January 1970
url 

ik heb vandaag me rijbewijs gehaald altijd goede en leerzame lessen gehad van robert en arwin thank you team lotus !!!!!

(26) luiza den boer
1 January 1970
url 

ben erg supertevreden geweest met myn ryperiode by lotus, alle tyden waren bespreekbaar erg flexibel ook,en er word je natuurlyk geleerd wat je moet weten...rishendrick is streng maar rechtvaardig en zorgt ervoor dat je dan ook je rybewys in 1x haalt! thanxx maatje je bent the best! :) en lotus ook natuurlyk ;)

(25) Gerben
1 January 1970
url 

Goeie verhalen over deze rijschool gehoort dus heb ik me lessen hier gevolgt en met sucsess Rishandrick neemt de tijd voor je als je iets niet snap leg hij het nog een keer uit,, vandaag me rijbewijs gehaald Rishandrick bedankt binkiee toppertjeee..

(24) Mark
1 January 1970
url 

Ik heb mijn lessen gevolgd bij Rishandrick en die zijn altijd goed bevallen. Er hing altijd een goede sfeer in de auto en het was altijd gezellig. Buiten het feit om dat het heel gezellig was waren het ook geen onzin lessen. Als je toe was aan een stap verder dan maakte je die stap gelijk en bleef je niet onzinnig rondjes rijden. Ook vind ik lotus zeer goed te betalen in vergelijking met andere rijscholen.

Super rijschool die ik iedereen aan kan raden!