LAAT JE REACTIE ACHTER


 Naam *
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(587)
(27) max
1 January 1970
url 

ik heb vandaag me rijbewijs gehaald altijd goede en leerzame lessen gehad van robert en arwin thank you team lotus !!!!!

(26) luiza den boer
1 January 1970
url 

ben erg supertevreden geweest met myn ryperiode by lotus, alle tyden waren bespreekbaar erg flexibel ook,en er word je natuurlyk geleerd wat je moet weten...rishendrick is streng maar rechtvaardig en zorgt ervoor dat je dan ook je rybewys in 1x haalt! thanxx maatje je bent the best! :) en lotus ook natuurlyk ;)

(25) Gerben
1 January 1970
url 

Goeie verhalen over deze rijschool gehoort dus heb ik me lessen hier gevolgt en met sucsess Rishandrick neemt de tijd voor je als je iets niet snap leg hij het nog een keer uit,, vandaag me rijbewijs gehaald Rishandrick bedankt binkiee toppertjeee..

(24) Mark
1 January 1970
url 

Ik heb mijn lessen gevolgd bij Rishandrick en die zijn altijd goed bevallen. Er hing altijd een goede sfeer in de auto en het was altijd gezellig. Buiten het feit om dat het heel gezellig was waren het ook geen onzin lessen. Als je toe was aan een stap verder dan maakte je die stap gelijk en bleef je niet onzinnig rondjes rijden. Ook vind ik lotus zeer goed te betalen in vergelijking met andere rijscholen.

Super rijschool die ik iedereen aan kan raden!

(23) Rezaldy
1 January 1970
url 

Was een gezellige tijd broer, en ook veel geleerd. Thanks 2 rishandrick man!!!!

(22) owelll
1 January 1970
url 

rijbewijs gehaald bij me broer rishandrick ik ben je dankbaar broer..!dus les gewoon bij die man luister tot je hoofdpijn hebt dan haal je em ook

(21) Latoya
1 January 1970
url 

Zoooooo happy, heb me rijbewijs gehaald met dank aan mijn neef Rishandrick.. Ik raadt iedereen aan om te gaan lessen bij LOTUS !!!

(20) Valensia
1 January 1970
url 

goede rijschool.... zeker eeen aanrader ;p

(19) Anga
1 January 1970
url 

In 1x gehaald, lessen perfect, prijs goed!!

#TeamLOTUS
#TeamNeno

(18) D.U Girigorie
1 January 1970
url 

Mensen ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald hier bij Team Lotus
Dankzij uitstekende rij-instructeur
Rishandrick. TeamLotusss