LAAT JE REACTIE ACHTER


 Naam *
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(593)
(533) Ginger buijtenhek
23 November 2017

Vandaag geslaagd voor me rijbewijs!!

Hele leuke en leerzame tijd gehad & Met dank aan Cliften !!!

Deze rijschool is zeker een aanrader!!!!

(532) Simon den Otter
17 November 2017

Ja ja, wat een baas die Cliften. Dankzij zijn goede lessen ben ik na 20 rijlessen in 1x geslaagd! Hij geeft rustig, duidelijk en eerlijk (zegt waar het op staat) les. Daarnaast is er altijd tijd voor een geintje en hangt er een ontspannen sfeer waarin er gestructureerd stap voor stap toegewerkt wordt naar het rijexamen. Super tevreden! Nogmaals bedankt Clif! :)

(531) Luca Danese
16 November 2017

Bedankt voor de lessen
Perfecte rijschool

Rij instructeur : #Cliftenisdebeste

(530) Alyssa van der Hel
10 November 2017

Heel erg bedankt Cliften voor de leuke en leerzame tijden! Je had veel geduld zei alles heel duidelijk en liet me op mijn gemak voelen! Ik raad deze rijlessen hier zeker aan! Erg duidelijk,leerzaam , rustig en ook natuurlijk erg leuk! Nogmaals bedankt!

(529) Naomi bakker
7 November 2017

Dankzij rikash heb ik mn rijbewijs in mn zak. Super duidelijke lessen , altijd eerlijk advies & heel veel geduld maar uiteindelijk is het me toch gelukt !
Een aanrader !!!

(528) Houda Soltane
30 October 2017

Bedank Jamie voor de leuke tijd. En vooral hoeveel geduld je soms met me had als ik domme fouten maakte. Ben en was echt blij dat ik bij jou heb kunnen lessen. Vind het nu wel jammer dat ik je niet meer ga zien. Maar dankzij jou heb ik hem wel binnen. Nogmaals heel erg bedankt daarvoor. Xxx Houda

(527) Selina van est
27 October 2017

Super duidelijke lessen!
Heel eerlijk!
Leren alles duidelijk!
In een keer geslaagd!
Super bedankt!

(526) Michelle van Dam
13 October 2017

Door rikash mijn rijbewijs gehaald, super blij mee. Ik heb een super leuke tijd gehad! Nooit met tegenzin gaan lessen. Toppertje!!

(525) Bonita
12 October 2017

Ik heb eindelijk mijn rijbewijs dankzij jamie, zij heeft mij heel veel geholpen. Echt leerzame lessen met veel geduld mij geholpen om mijn twijfels en onzekerheid controlle te houden en veel meer te durfen! Danku dat u nooit opgeeft! Jamie heeft mij duidelijk alles uitgelegt. Thank you jamie for everything en voor de gezellige leerzaam lessen en voor u alle hulp!!!!

(524) Demy
10 October 2017

Ik heb mijn rijbewijs in een keer kunnen halen door de fijne lessen van Jaime. Ze is een gezellige instructrice met geduld en heldere instructies. Na een eerdere negatieve ervaring met een andere rijschool heeft Jaime voor mij het auto rijden weer leuk en ontspannen kunnen maken. Ze kon aanvoelen wat ik nodig had waardoor ze me voldoende zelfvertrouwen heeft meegegeven om de weg op te kunnen.

Eerlijk is eerlijk, ik ga je toch wel een beetje missen. Het waren hele leuke lessen, dankjewel!