LAAT JE REACTIE ACHTER


 Naam *
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(580)
(520) Thomas van Driel
22 September 2017

Super rijschool. Luister goed wat jij wilt. Overgestapt naar lotus Cliften heeft in een korte tijd mij geholpen met het halen van mijn rijbewijs

Bedankt Cliften voor de gezellige lessen en vooral leerzame lessen

(519) Dani Alvarez
19 September 2017

Een rijschool die aan iedereen aan te raden is! Dankzij de leerzame lessen met Cliften ben ik in 1x geslaagd! Altijd duidelijke uitleg gekregen. Jullie zijn een top rijschool bedankt voor alles!!

(518) Dylano
15 September 2017

Bedankt voor alle leuke lessen Clif! Bedankt voor alles!

(517) Edwin Visser gonçalves
14 September 2017

Eindelijk na paar maanden me rijbewijs gehaald nu kan het leven gaan beginnen dankzij cliften van rijschool lotus bedankt voor alles

(516) Maede
7 September 2017

Eindelijk na een aantal maanden heb ik mijn rijbewijs gehaald en dat nog wel in één keer! Zonder Jaime was dit allemaal nooit gelukt. Ze heeft heel veel geduld met mij gehad, ook toen ik soms een aantal domme dingen deed, maar met haar hulp heb ik het toch gedaan. Het was ook altijd zo gezellig met haar in de auto dat ik het toch wel jammer vind dat het nu voorbij is.
Dankjewel Jaime voor al je geduld en hulp.
Rijschool lotus is een top top top rijschool!

(515) Stephanie
4 September 2017

Na jaren lang angstig te zijn geweest om auto te rijden, -en vooral erg onzeker- is het Jaimy toch echt gelukt om er binnen no time voor te zorgen dat autorijden ineens leuk werd.
De kalmte in haar stem, haar duidelijkheid, en gewoon omdat ze een erg fijn persoon is om naast te zitten, en je je erg snel op je gemak voelt bij haar.
She is the best!

(514) Frank
1 September 2017

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!

Altijd gelest bij Cliften waar opletten/leren en gezelligheid beide even belangrijk zijn. Iets wat ik erg fijn vond is de rust die Cliften bood als ik iets weer voor de zoveelste keer fout deed waardoor ik het na verloop van tijd altijd onder de knie kreeg.

Kortom een zeer fijne rijschool die altijd meedenkt en geduld heeft.

Bedankt Cliften!

(513) Natasja
18 August 2017

In minder dan 3 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald!

Eerst een aantal lessen bij Jaime en toen ze op vakantie ging bij Vincent..
Bij beide super gezellig in de auto. Altijd wel tijd voor een praatje maar er wordt zeker hard gewerkt.
Ook kan je altijd aangeven als je een bepaald onderdeel extra wilt oefenen daar wordt dan zeker even aandacht aan gegeven.

Kortom; hele fijne lessen met leuke instructeurs. Jammer dat ik nu geen lessen meer heb, maar gelukkig nu wel zelf onderweg in mijn autootje..

Nogmaals bedankt Jaime en Vincent!

(512) Giovanna
12 August 2017

Rijschool lotus is een super rijschool.ik had héél erg last van faalangt daardoor lukte het mij niet om te slagen.maar bij deze rijschool is dat toch gelukt.duidelijk geduld. En goede uitleg.bedankt jaimie gr giovanna

(511) Fabian
28 July 2017

Rijschool Lotus is een goede rijschool.
Alles was duidelijk en goed uitgelegd en goed begeleid. Bedankt Cliften! Voelde me altijd op gemak bij hem en was zeker niet erg om iets fout te doen. Heb een leuke tijd gehad!

Ik raad rijschool lotus zeker aan !