LAAT JE REACTIE ACHTER


 Naam *
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(580)
(510) Mirjam van der Keur
26 July 2017

Steeds kwam er iets tussen studie, verhuizing, klussen, kinderen en toen uitstelgedrag... Stoute schoenen aan en gebeld. En toen kwam ik dus bij jou cliffton. Super dankjewel voor je geduld met mij. Beetje streng is ook wel goed soms. Jij weet heel goed wíe dat nodig heeft. Ik heb erg gelachen en zal de lessen samen zeker nog gaan missen. Dankzij jouw rust en duidelijkheid ben ik in 1x geslaagd. Notabene :)

Thanks again!

(509) Vincent
13 July 2017

Goede rijschool, leggen alles heel duidelijk uit, zien je zwakken punten en verbeteren dat(thanks cliff) , erg tevreden over lotus en zal zeker ook mij motor rijbewijs hier halen. Topp!!

(508) Luuk
12 July 2017

Ik heb nu sinds een maandje mijn rijbewijs dankzij de top lessen van Cliften Sewpersad. Bedankt lotus voor de goede service en zeker een aanrader!

(507) Miranda
21 June 2017

Na jaren dromen is het er eindelijk van gekomen om mijn motorrijbewijs te halen. En hoeveel mazzel kan je hebben met Robert als instructeur!! Door al zijn kennis, eerlijke feedback en positiviteit heb ik in korte tijd veel geleerd en zo mijn motorrijbewijs gehaald. Ik raad iedereen met een zelfde droom dan ook aan bij Rijschool Lotus te lessen. Robert, bedankt!! Je bent een topinstructeur.

(506) Milan
21 June 2017

Robert bedankt voor de goede motorrijlessen! In 1x geslaagd voor beide examens, top tijd gehad!(505) Anjali
21 June 2017

Ik heb een super leuke tijd gehad bij rijschool Lotus. Ze hadden veel geduld met me en hebben me goed geholpen met zaken waar ik moeite mee had. Ook was ik gelijk op me gemak in de lesauto en ik ga de rijlessen echt missen. Speciaal bedankje naar Robert.

(504) Anjali
21 June 2017

Ik heb een super leuke tijd gehad bij rijschool Lotus. Ze hadden veel geduld met me en hebben me goed geholpen met zaken waar ik moeite mee had. Ook was ik gelijk op me gemak in de lesauto en ik ga de rijlessen echt missen.

(503) Sylvana Piris
21 June 2017

Rijschool Lotus met name Robert bedankt voor de gezellige en leerzame lessen. Nooit gedacht dat ik mijn angst kon overwinnen met betreft vrachtwagens en mijn onzekerheid,maar je stelde mij zo op op mijn gemak tijdens de lessen en mijn angst te overwinnen..dat ik zelfs in 1x slaagde! Nogmaals dank hiervoor en zal jouw en de rijschool nooit vergeten..want stiekem mis ik toch wel die gezellige lessen.

Groetjes Sylvana

(502) Eduard Leunis
20 June 2017

Joooo!! Robert thanks voor de leuke en leerzame motorrijlessen. In 1 x geslaagd, top man.
bedankt Lotus rijschool..

(501) Andre vlieghuis
23 May 2017

In 1 x geslaagd dit door de goede en leerzame lessen van cliften.Die heel leuk waren om te volgen .Nogmaals heel erg bedankt .