LAAT JE REACTIE ACHTER


 Naam *
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(587)
(507) Miranda
21 June 2017

Na jaren dromen is het er eindelijk van gekomen om mijn motorrijbewijs te halen. En hoeveel mazzel kan je hebben met Robert als instructeur!! Door al zijn kennis, eerlijke feedback en positiviteit heb ik in korte tijd veel geleerd en zo mijn motorrijbewijs gehaald. Ik raad iedereen met een zelfde droom dan ook aan bij Rijschool Lotus te lessen. Robert, bedankt!! Je bent een topinstructeur.

(506) Milan
21 June 2017

Robert bedankt voor de goede motorrijlessen! In 1x geslaagd voor beide examens, top tijd gehad!(505) Anjali
21 June 2017

Ik heb een super leuke tijd gehad bij rijschool Lotus. Ze hadden veel geduld met me en hebben me goed geholpen met zaken waar ik moeite mee had. Ook was ik gelijk op me gemak in de lesauto en ik ga de rijlessen echt missen. Speciaal bedankje naar Robert.

(504) Anjali
21 June 2017

Ik heb een super leuke tijd gehad bij rijschool Lotus. Ze hadden veel geduld met me en hebben me goed geholpen met zaken waar ik moeite mee had. Ook was ik gelijk op me gemak in de lesauto en ik ga de rijlessen echt missen.

(503) Sylvana Piris
21 June 2017

Rijschool Lotus met name Robert bedankt voor de gezellige en leerzame lessen. Nooit gedacht dat ik mijn angst kon overwinnen met betreft vrachtwagens en mijn onzekerheid,maar je stelde mij zo op op mijn gemak tijdens de lessen en mijn angst te overwinnen..dat ik zelfs in 1x slaagde! Nogmaals dank hiervoor en zal jouw en de rijschool nooit vergeten..want stiekem mis ik toch wel die gezellige lessen.

Groetjes Sylvana

(502) Eduard Leunis
20 June 2017

Joooo!! Robert thanks voor de leuke en leerzame motorrijlessen. In 1 x geslaagd, top man.
bedankt Lotus rijschool..

(501) Andre vlieghuis
23 May 2017

In 1 x geslaagd dit door de goede en leerzame lessen van cliften.Die heel leuk waren om te volgen .Nogmaals heel erg bedankt .


(500) Virginia
22 May 2017

Leuke en leerzame lessen. Ze heeft veel geduld met mij gehad en ik zal je zeker missen naast me in de auto!!! Bedankt voor de leerzame lessen.

(499) Jim Hogendoorn
4 May 2017

Bedankt voor alle super leerzame maar ook gezellige lessen jaime.

Ik heb het onwijs naar me zin gehad en ben super dankbaar!

Je bent een topper.

(498) Tim
12 April 2017

In 1 keer geslaagd! Heel erg bedankt Jaime voor de gezellige en leerzame lessen.