LAAT JE REACTIE ACHTER


 Naam *
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(593)
(513) Natasja
18 August 2017

In minder dan 3 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald!

Eerst een aantal lessen bij Jaime en toen ze op vakantie ging bij Vincent..
Bij beide super gezellig in de auto. Altijd wel tijd voor een praatje maar er wordt zeker hard gewerkt.
Ook kan je altijd aangeven als je een bepaald onderdeel extra wilt oefenen daar wordt dan zeker even aandacht aan gegeven.

Kortom; hele fijne lessen met leuke instructeurs. Jammer dat ik nu geen lessen meer heb, maar gelukkig nu wel zelf onderweg in mijn autootje..

Nogmaals bedankt Jaime en Vincent!

(512) Giovanna
12 August 2017

Rijschool lotus is een super rijschool.ik had héél erg last van faalangt daardoor lukte het mij niet om te slagen.maar bij deze rijschool is dat toch gelukt.duidelijk geduld. En goede uitleg.bedankt jaimie gr giovanna

(511) Fabian
28 July 2017

Rijschool Lotus is een goede rijschool.
Alles was duidelijk en goed uitgelegd en goed begeleid. Bedankt Cliften! Voelde me altijd op gemak bij hem en was zeker niet erg om iets fout te doen. Heb een leuke tijd gehad!

Ik raad rijschool lotus zeker aan !


(510) Mirjam van der Keur
26 July 2017

Steeds kwam er iets tussen studie, verhuizing, klussen, kinderen en toen uitstelgedrag... Stoute schoenen aan en gebeld. En toen kwam ik dus bij jou cliffton. Super dankjewel voor je geduld met mij. Beetje streng is ook wel goed soms. Jij weet heel goed wíe dat nodig heeft. Ik heb erg gelachen en zal de lessen samen zeker nog gaan missen. Dankzij jouw rust en duidelijkheid ben ik in 1x geslaagd. Notabene :)

Thanks again!

(509) Vincent
13 July 2017

Goede rijschool, leggen alles heel duidelijk uit, zien je zwakken punten en verbeteren dat(thanks cliff) , erg tevreden over lotus en zal zeker ook mij motor rijbewijs hier halen. Topp!!

(508) Luuk
12 July 2017

Ik heb nu sinds een maandje mijn rijbewijs dankzij de top lessen van Cliften Sewpersad. Bedankt lotus voor de goede service en zeker een aanrader!

(507) Miranda
21 June 2017

Na jaren dromen is het er eindelijk van gekomen om mijn motorrijbewijs te halen. En hoeveel mazzel kan je hebben met Robert als instructeur!! Door al zijn kennis, eerlijke feedback en positiviteit heb ik in korte tijd veel geleerd en zo mijn motorrijbewijs gehaald. Ik raad iedereen met een zelfde droom dan ook aan bij Rijschool Lotus te lessen. Robert, bedankt!! Je bent een topinstructeur.

(506) Milan
21 June 2017

Robert bedankt voor de goede motorrijlessen! In 1x geslaagd voor beide examens, top tijd gehad!(505) Anjali
21 June 2017

Ik heb een super leuke tijd gehad bij rijschool Lotus. Ze hadden veel geduld met me en hebben me goed geholpen met zaken waar ik moeite mee had. Ook was ik gelijk op me gemak in de lesauto en ik ga de rijlessen echt missen. Speciaal bedankje naar Robert.

(504) Anjali
21 June 2017

Ik heb een super leuke tijd gehad bij rijschool Lotus. Ze hadden veel geduld met me en hebben me goed geholpen met zaken waar ik moeite mee had. Ook was ik gelijk op me gemak in de lesauto en ik ga de rijlessen echt missen.