RIJSCHOOL DRECHTSTEDEN

Rijschool Lotus beschikt over ervaren en gediplomeerde rijinstructeurs. Vanuit de hele Drechtsteden staan wij voor je klaar. Zo kunnen wij jou aan rijlessen helpen in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Nieuw Lekkerland en Hardinxveld-Giessendam.

Auto

Leren autorijden met aandacht voor jou! Wil jij meerdere keren per week rijles hebben of juist maar eens in de twee weken? Liever een vrouwelijke rij-instructeur of je rij-angst overwinnen? Geen probleem! Rijschool Lotus heeft aandacht voor jou en richt zich op jouw specifieke wensen en situatie. Bel ons gerust voor vragen of maak direct een afspraak voor een vrijblijvende proefles.

Motor

Al jaren helpen wij kandidaten aan hun auto- maar ook motorrijbewijs. Jong, oud, ervaren of onervaren, iedereen is bij ons welkom. Ons team van gepassioneerde instructeurs zijn zelf erg fanatieke motorrijders en helpen je maar al te graag aan het motorrij-virus. Onze instructeurs geven je een gedegen opleiding zodat je binnen de kortste keren zelf een motor kunt besturen en vertrouwd aan het verkeer kan deelnemen.

[huge_it_maps id="1"]

‘Tevreden klanten vormen de basis van rijschool Lotus, ervaar onze voordelen zelf’

Ik wil een gratis proefles